5 sfaturi pentru pentru o vacanță eco

Vacanţa înseamnă să îți faci griji, nu? Dar dacă sunteți conștient de ecologie, poate fi greu să nu vă faceți griji cu privire la impactul pe care îl are plăcerea voastră asupra planetei. Aceste sfaturi utile nu vă vor afecta distracția, dar vor face vacanţa voastră, mai eco și, în unele cazuri, mai distractivă.

  1. Împachetați niște ustensile de masă pentru picnic şi cumpăraţi mâncăruri locale din pieţe.
  2. Dacă cumpărați suveniruri, optați pentru produse realizate local. Nu numai că acest lucru sprijină economia locală și reduce emisiile de transport maritim cauzate de importul produselor, dar acestea vor fi mai interesante și mai autentice.
  3. Luați în considerare transportul public în loc de închirierea unei mașini, dacă este posibil. Autobuzele, trenurile și metrourile vă permit să trăiți ca un localnic, costă mai puțin și poate fi mai relaxant (nu este nimic mai interesant ca o plimbare lungă cu trenul, bucurându-vă de privelişte).
  4. În timp ce vă planificați vacanţa, optați pentru hoteluri care au inițiative eco. Majoritatea site-urilor de călătorii au acum opțiuni de vacanţe eco.
  5. Împachetați o sticlă de apă reutilizabilă cu un filtru încorporat. Alegeți ceva uşor pe care să o puteți transporta într-un rucsac.

sursa: calmfulliving.com

Dacă ţi-au plăcut informaţiile din acest articol, distribuie-l prietenilor tăi!

TAGS:

Abonează-te la Echilibru Verde

pentru cele mai noi articole şi concursuri lunare.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Terapii alternative, medicină naturistă, spiritualitate, psihologie, cultură, evenimente.

Comentarii

comentarii